Dwa słowa o nas

Moje zdjęcie
Jesteśmy grupą młodych ludzi chcącą podzielić się z wami naszą pasją do gotowania. Mamy nadzieję, że przypadną wam do gustu nasze przepisy i pozwolą wam czerpać natchnienie do własnych kulinarnych podróży. e-mail lartedelcibo@gmail.com
L'arte del cibo. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Translate

Maggi

Speedcook

Winiary

Top Blogi

Durszlak

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

środa, 22 maja 2013

Szparagi z Masłem i Bułką Tartą

Potrzebujemy:

  • 500 gram białych szparagów
  • masło
  • bułka tarta
  • sól
Szparagi opłukujemy, dokładnie obieramy i odcinamy zdrewniałe końcówki. Jeżeli nie mamy specjalnego garnka, całość związujemy nitką i gotujemy najwyższym garnku. Gotujemy do miękkości w osolonej wodzie (około 15- 20 minut). Odsączamy z wody i polewamy bułką zrumienioną na maśle. 


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz