Dwa słowa o nas

Moje zdjęcie
Jesteśmy grupą młodych ludzi chcącą podzielić się z wami naszą pasją do gotowania. Mamy nadzieję, że przypadną wam do gustu nasze przepisy i pozwolą wam czerpać natchnienie do własnych kulinarnych podróży. e-mail lartedelcibo@gmail.com
L'arte del cibo. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Translate

Maggi

Speedcook

Winiary

Top Blogi

Durszlak

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

wtorek, 4 grudnia 2012

Pomysł na.... Mintaj w papirusie czosnkowo- ziołowym


Potrzebujemy:
  • 4 filety mintaja 
  • Bagietka cebulowa
  • Papirus Winiary
Filet mintaja umieść na jednej połowie pergaminu, drugą zaś przykryj rybę. Rybę smaż na rozgrzanej patelni 5 minut z każdej strony.  Podawaj z bagietką cebulową lub innymi ulubionymi dodatkami.  SMACZNEGO!!!