Dwa słowa o nas

Moje zdjęcie
Jesteśmy grupą młodych ludzi chcącą podzielić się z wami naszą pasją do gotowania. Mamy nadzieję, że przypadną wam do gustu nasze przepisy i pozwolą wam czerpać natchnienie do własnych kulinarnych podróży. e-mail lartedelcibo@gmail.com
L'arte del cibo. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Translate

Maggi

Speedcook

Winiary

Top Blogi

Durszlak

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

poniedziałek, 18 lutego 2013

Szpinak do obiadu


Potrzebujemy:
  • mrożony szpinak
  • 4 ząbki czosnku
  • 4 łyżki kwaśniej śmietany
  • jajko
  • masło 4 łyżki
  • przyprawy: sól, pieprz

Na patelni roztop masło i dodaj szpinak. Gdy szpinak się rozmrozi smaż około 10 minut, co jakiś czas mieszając. Dodaj wyciśnięty przez praskę czosnek. Przypraw solą i pieprzem. W osobnej miseczce wymieszaj śmietanę z jajkiem a następnie wlej do szpinaku, wymieszaj i gotuj jeszcze chwilę. Podawaj z ziemniakami, jakiem lub mięsem.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz