Dwa słowa o nas

Moje zdjęcie
Jesteśmy grupą młodych ludzi chcącą podzielić się z wami naszą pasją do gotowania. Mamy nadzieję, że przypadną wam do gustu nasze przepisy i pozwolą wam czerpać natchnienie do własnych kulinarnych podróży. e-mail lartedelcibo@gmail.com
L'arte del cibo. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Translate

Maggi

Speedcook

Winiary

Top Blogi

Durszlak

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

wtorek, 5 marca 2013

OLEJ CZOSNKOWY

Potrzebujemy:

  •  1/2 szklanki oleju
  • 2 ząbki czosnku
Czosnek obieramy i przekrawamy na pół, a następnie wrzucamy do butelki z olejem. Pozostawiamy na minimum 3 dni. Taki olej doskonały jest do smażenia oraz doprawiania potraw. 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz