Dwa słowa o nas

Moje zdjęcie
Jesteśmy grupą młodych ludzi chcącą podzielić się z wami naszą pasją do gotowania. Mamy nadzieję, że przypadną wam do gustu nasze przepisy i pozwolą wam czerpać natchnienie do własnych kulinarnych podróży. e-mail lartedelcibo@gmail.com
L'arte del cibo. Obsługiwane przez usługę Blogger.

Translate

Maggi

Speedcook

Winiary

Top Blogi

Durszlak

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

wtorek, 4 grudnia 2012

Camembert z musem mango ( Pomysł na...Papirus)


Potrzebujemy:

  • 1 krążek sera camembert
  • Papirus Winiary- 1 arkusz ( ja użyłam z papryką)
  • 4 plasterki mango lub pulpa mango
Dodatkowo:
  • zszywacz

Plasterki mango blendujemy na gładką masę. Arkusz papirusu zszywamy po bogach i umieszczamy w nim ser. Ser smażymy bez dodatku tłuszczu na rozgrzanej patelni ( na połowie mocy) , około 5 minut z każdej strony.  Ser podczas smażenia się nie rozpada, a jest delikatnie kremowy w środku. Podajemy na gorąco wraz z musem.